Om

Nettstedet «Lofoten Online» – lofoto.no – skal gi deg som leser noen glimt fra Lofoten og Vesterålen. Vårt utgangspunkt er flotte bilder fra Lofoten, som vi samler og presenterer på vår Facebook-side. Det vil vi fortsette med, og håper mange vil bidra med sine blinkskudd her.

I tillegg vil vi altså ha en nyhetsblogg – en liten nettavis. Vi har ingen ambisjoner om å konkurrere med Lofotposten, Lofot-Tidende, Våganavisa eller Avisa Lofoten. Det er flotte lokalaviser, som både kommer på papir og litt digitalt. Vi skal komme i tillegg – og bare digitalt. Litt mer uhøytidelig kanskje, litt annerledes bilder og litt mer positiv – men likevel seriøs. Og vi vil ikke ha på langt nær samme volum i saker som disse andre lokalavisene.

lofotono-logo

 

Vår nettavis skal være helt digital. Den kommer ikke på papir, men du skal kunne finne oss via Facebook og vårt nettsted. Og den er selvsagt helt gratis. Vi håper å dekke våre kostnader med annonser.

«Lofoten online» skal bygges opp gradvis, så får fremtiden vise hva dette kan bli. Bak denne nettavisen står Ronny Jarl Jensen, født og oppvokst i Kabelvåg, med videregående skole i Svolvær. Har vært journalist i blant annet Lofotposten, ved det tidligere lokalkontoret for Vesterålen. Bor fortsatt på Sortland, men har et nært forhold til Lofoten.

Har du tips eller reaksjoner, leserbrev eller annet stoff, så send det gjerne til oss på «post@lofoto.no». Vi prioriterer bilder og saker som ikke har vært mye omtalt i andre lokalmedia.